Åbent hus i efterårsferien

Mandag d. 16. oktober afholder vi Åbent hus kl. 13.00 i Gulkrog i anledning af skolernes efterårsferie, og vi håber at se rigtigt mange. Der vil ikke blive afholdt noget om torsdagen, da vi alle godt kan trænge til en fridag engang imellem :)

Pris: Gratis for klubbens medlemmer | 50,- for ikke-medlemmer

Spillested: Gulkrog

Tilmelding: MBridge

Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer!

Kan du hjælpe?

Vi kunne rigtig godt tænke os et par mere til vores klubaften om torsdagen da vi er 3½ bord på nuværende tidspunkt. Så skulle du/I have lyst til at spille en gang mere om ugen, må I meget gerne sige til.

Hvis vi ikke finder et par mere, vil vi rigtig gerne prøve løse det ved, at man kan melde sig på en gang i måneden til at spille, og på den måde blive en del af en form for "turnus". Vi vil forsøge at prikke folk forsigtigt på skuldrene og spørge om de kunne have lyst, men giv gerne besked allerede nu hvis det frister!

Kontakt os gerne på tlf. 42 64 58 29.

Tilbud: Bridgekursus  i  No Trump

H.C. Nielsen fra bridgeklubben No Trump underviser i "Udspil/modspil – kald/afvisning". 

Program:
10.00 – 12.30    Undervisning
12.30 – 13.30    Frokostpause
13.30 – 16.00    Spil i dagens emner

Tidspunkt: Lørdag, 11. november 2023, kl. 10.00 – 16.00
Sted: Bygningen/Paladspassagen, Ved Anlægget 14.B, 7100 Vejle
Pris: 200 kr. - prisen inkluderer undervisning samt kaffe og kage. Frokosten kan købes i ´Social dining´ i Paladspassagen for egen regning.
Tilmelding: Skriv til susannebonde1@gmail.com

Trekantens Bridgeklub har et fint samarbejde med flere klubber - herunder Bridgeklubben No Trump - og det er på denne baggrund vi reklamerer for dette kursus.

Trekantens Bridgeklub er ikke medarrangør af kurset, og alle spørgsmål mv. bør derfor sendes til susannebonde1@gmail.com

Vi har fået nyt nummer

Fremover, når du skal kontakte klubben, vil vi bede dig gøre via vores nye telefonnummer. Nummeret kan kontaktes på de fleste tidspunkter, men skulle du møde en telefonsvarer må du gerne indtale en besked eller sende en sms til nummeret, så kontakter vi dig. Telefonen går på skift mellem bestyrelsens medlemmer.

Husk dog stadig at det er dit/jeres ansvar selv at finde substitutter, så dette nummer bedes kun bruges i nødstilfælde hvad det angår.

Nummeret er 42 64 58 29.

Så er vi klubben for dig! Vi tilbyder nye medlemmer den bedste undervisning, der lærer dig dette vilde kortspil at kende godt. Bridge er svært, men vi forsikrer dig om at du godt kan lære det. Vil du lære lidt allerede? Så tjek videoen fra Dansk Skolebridge og få en forståelse for hvad bridge er for noget. Du kan se flere videoer på deres YouTube-kanal her

Vi starter tirsdag d. 9. januar 2024 kl. 14.30-17.00 i Aktivitetscenter Gulkrog, Gulkrog 9-11, 7100 Vejle.

Bridge for alle 

Vi er ikke blot en klub for kortspillere – vi er et inkluderende fællesskab, der byder alle hjerteligt velkommen. Vores fornemmeste mål er at skabe en atmosfære, hvor du føler dig hjemme og nyde hvert eneste øjeblik.

Tag et kig på videoen til venstre, hvor en ung bridgespiller deler sin passion. Så er du ung og ønsker at udforske bridgens verden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi brænder for at videregive spillet til kommende generationer og vil gerne have dig med ombord.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores fællesskab, hvor broen mellem erfarne og nybegyndere skaber en unik oplevelse for alle.

Vil du spille med?

Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson, men vi har helt sikkert stadig plads til flere!

Hvis du (og måske din makker) har lyst til at spille ved os, så har vi helt sikkert plads til dig også. Vi tilbyder et billigt kontingent, hyggelige spilledage og masser af aktivitet ved siden. Vi spiller mandag eftermiddag og torsdag aften i Aktivitetscenter Gulkrog.

Priser:

Socialt fællesskab

Det sociale er i højsædet i klubben. Vi vil skabe en klub hvor der er rart at være, hvor vi har god stemning og hvor vi hjælper hinanden det vi kan, har lyst og overskud til.
Vi hjælper - og smiler til - hinanden!

Kort sagt: Bridge med hjertet.

Lysten driver værket

Vi vil altid arbejde for at være nyskabende og tage chancer. Vejle bliver basen for klubben, men vores mål er at skabe en klub der rækker ud i trekantsområdet.
Vi træber altid efter at gøre vores bedste!

Kort sagt: Bridge med alle der har lyst.

Prisen i bund

Vi vil gerne skabe en klub hvor prisen holdes i bund, så alle kan være med til at dyrke denne fantastiske interesse!
Derudover afholder vi mange hyggelige arrangementer og spændende kurser!

Kort sagt: Bridge for alle.

Har du lyst til at spille bridge i vores klub? Eller starter til begynderundervisning!

Ja? Så er du altså mere end velkommen!

Vi er i gang  med at finde ud af hvem der spiller i klubben den næste sæson, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi offentliggør løbende begivenheder og spilleplaner her på siden. Vi beder lige om lidt tålmodighed her i starten, men så snart vi har planerne klar kan de findes her!

Trekantens Bridgeklub er en ny forening med både det sociale og bridgespillet i fokus.  Vi er medlem af Danmarks Bridgeforbund.

Du er altid velkommen til at kontakte os: trekantensbridgeklub@gmail.com

Mobil: 42 64 58 29