4. december holder vi julefrokost og -turnering i Foreningernes Hus.

Dette er et internt arrangement, som vi naturligvis håber mange vil støtte op om.

Vi starter dagen kl. 13.00 med en hyggelig turnering, der vil vare hele eftermiddagen. Omkring kl. 18.30 spiser vi og får noget drikbart. Har man brug for lige at komme hjem mellem spil og spisning er man velkommen til dette, men for dem der bliver sørger selvfølgelig for lidt hyggelig aktivitet.

Prisen for herligheden bliver 200,- inkl. mad og en øl eller et glas vin og en snaps. Øl, vin, sodavand og snaps kan købes ved siden af. Ønsker man andet er man velkommen til at medbringe det selv.

Senest tilmelding på torsdag d. 25. november til Peter.

  • Nytårsaften (31. december 2021 - 1. januar 2022) i bridgens tegn.

  • Nytårskur i form af enkeltmandsturnering og vinsmagning lørdag d. 15. januar 2022.

Tjek vores kalender for mere information.

Socialt fællesskab

Det sociale er i højsædet i klubben. Vi vil skabe en klub hvor der er rart at være, hvor vi har en god stemning og hvor vi hjælper hinanden det vi kan, har lyst og overskud til.

Kort sagt: Bridge med hjertet.

Lysten driver værket

Vejle bliver basen for klubben, men vores mål er at skabe en klub der rækker ud i trekantsområdet.

Kort sagt: Bridge med alle der har lyst.

Prisen i bund

Vi vil gerne skabe en klub hvor prisen holdes i bund, så alle kan være med til at dyrke denne fantastiske interesse!

Kort sagt: Bridge for alle.

Så er vi klubben for dig! Vi vil fra september 2021 tilbyde nye medlemmer den bedste undervisning der lærer dig dette vilde kortspil at kende godt. Bridge er svært, men vi forsikrer dig om at du godt kan lære det. Vil du lære lidt allerede? Så tjek videoen fra Dansk Skolebridge og få en forståelse for hvad bridge er for noget. Du kan se flere videoer på deres YouTube-kanal her.

Vi er nu klar til at modtage medlemmer i foreningen.

Vi offentliggør løbende begivenheder og spilleplaner her på siden. Vi beder lige om lidt tålmodighed her i starten, men så snart vi har planerne klar kan de findes her!

Trekantens Bridgeklub er en ny forening med både det sociale og bridgespillet i fokus! Vi er (stadig) i opstartsfasen, og satser på at være klar til at modtage en masse glade og hyggelige bridgespillere i september 2021. Vi arbejder pt. på at blive optaget som medlem i Danmarks Bridgeforbund.